top of page
Express-bg-new-HW.jpf

Ett kassasystem utan krångel

Yabie Express är kassasystemet för dig som gillar snabbhet och enkelhet.
 

Det är enkelt att komma igång, enkelt att använda och enkelt att sköta all administration. På så vis kan du lägga din tid på det du älskar.

stripe-yabie.png
timer.png
swipe.png
link.png
Phone.png
dollarsignpng.png
Snabb
installation
Enkel att
använda
Mindre
administration
Snabb
support
Låga
kortavgifter

OM Yabie Express

Vit restaurang_4.png

En komplett kassalösning för butik, café och restaurang

Vi vet hur komplicerat det är att driva en butik eller restaurang. Därför har vi skapat Yabie Express, ett kassasystem som förenklar din vardag och sparar dyrbar tid. 

Med Yabie Express får du all hårdvara du behöver och vi hjälper dig att installera och komma igång på nolltid. När du väl är igång gör den automatiska rapporteringen och enkla administrationen att du kan lägga din tid på att sälja och driva ditt företag istället för på kassan. 

cloud.png
Automatiska uppdateringar

Yabie Express är ett molnbaserat system vilket innebär automatiska och kostnadsfria uppdateringar samt snabbare och enklare support. 

ekg.png
Full koll på försäljningen

Med analysverktyget Yabie Insights kan du enkelt följa och analysera din försäljning från mobilen, var du än är. Via Insights kan du dessutom låna pengar för ditt företag.

gear.png
Enkel administration

Det användarvänliga systemet gör det enkelt för dig att lägga till, ta bort eller ändra dina artiklar på egen hand, utan krångel och supportsamtal. 

link.png
Automatisk  rapportering

Genom att aktivera automatisk rapportering skickas all din rapportering automatiskt till din revisor. Det betyder mindre arbete för både dig och för revisorn.

dollarsignpng.png
Alla betalsätt du behöver

Med Yabie Express kan du enkelt ta betalt med kontanter, kort, Swish, faktura och presentkort. Allting självklart integrerat till kassan för smidigare rapportering. 

swipe.png
Superenkelt att använda

Yabie Express ger dig alla funktioner du behöver men framförallt får du ett system som är enkelt att lära sig och att använda. Du är igång på bara några minuter. 

Få ett prisförslag
Swedbank_Pay_vertical_CMYK_pos.jpf

Sänk dina kortavgifter

Tack vare vårt partnerskap med Swedbank Pay kan vi erbjuda dig extra förmånliga priser på kortinlösen. Våra transaktionsavgifter börjar vid 0,99% och går nedåt, beroende på din omsättning och kortmix.  

Få ett prisförslag

Några av Våra kunder

kemal.jpf

Äntligen en lättanvänd kassa

"Jag har arbetat med kassor i 20 år och äntligen har jag fått en kassa som är så enkel att använda att jag kan sköta allt själv. Det är så här en kassa ska funka!"

 

/ Kemal Marangoz, ägare MoeJoes

bullet-nyhet.png
foretagslan-logo.png

Yabie Företagslån är ett bättre lån för företag som vill växa. Hos oss behöver du inte välja mellan smidigt och prisvärt, utan kan snabbt investera i ditt företag — till marknadsledande villkor. 

stripe-yabie.png

Integrationspartners

1280px-Verifone_Logo.svg.png
hogia_logo_cmyk.png
Swedbank_Pay_vertical_CMYK_pos.jpf
fortnox-logo.png
bambora-Purple.png

Yabie Insights

Full koll på din försäljning

Insights-device_edited.png

Yabies analysverktyg Insights ger dig full kontroll över din försäljning, var du än är. Få snabb översikt över hur mycket du säljer just nu eller bryt ner försäljningen på perioder och produkter. Systemet analyserar även din försäljning och levererar nya insikter som kan hjälpa dig sälja mer.

CONTACT
florian-giorgio-rjijDw6ziJk-unsplash.jpg

kONTAkT

Frågor

Kontakta oss

Om du vill veta mer om våra kassasystem och få ett prisförslag kan du ringa oss på 010-551 73 33 eller fylla i formuläret här nedanför

Kontor

Mäster Samuelsgatan 36

111 57 Stockholm
Sweden

Få ett prisförslag:

010-551 73 33

bottom of page